Ett solgult, glutenfritt matbröd med inslag av härligt röda och syrliga lingon som alla kan njuta av! Lättbakat så länge du är noga med att väga både vätska och mängden mjöl.
Ett recept från:
Buffé
nr 8,
2012
Fri från gluten och ägg.
Gör laktos- och mjölkproteinfri: använd en lågproteinmix eller naturligt glutenfri mix och prova dig fram till lagom degkonsistens.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Rebecka
2019-07-09Supergott! Min farmor som vart glutenintolerant i över 25 år hälsar att hon aldrig ätit så gott bröd 😀
Redaktionen ICAse
2019-07-09Hej Rebecka! Vad roligt att höra! Hälsningar Michelle
Ingrid
2017-05-24Har provat många glutenfria bröd recept detta var ett av de bästa, la degen på bakplåtspapper med en springforms kant så inte degen flöt ut ,( det gjorde den första gången.
Ingalill
2016-09-19Gott. Bytte morötter mot riven kokt potatis. Blev 2 bröd.