Frittata med sparris

Lätt som en plätt med omelett i långpanna! Ägg, ricotta och parmesan utgör basen i denna luftiga och goda frittata som toppas med grön sparris och bakas i ugnen tills gyllene. Laga till brunchen, lunchen eller matlådan.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2024

Ingredienser
4 portioner
1 1/2 dl riven parmesan
8 ägg
250 g ricottaost
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
1 knippe grön sparris (à 250 g)
2 msk olivolja
Gör så här
00:30:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1596 KJ / 381 kCal
Fett29 g
Salt2.5 g
Kolhydrater3 g
Protein27 g
Kommentarer
Fantastiskt enkelt men blev lite torrt/kompakt för min smak. Ska göra någon sås till resterna/matlådan imorgon.
Cecilia
2024-06-10Superenkel och supergod. Bra både som lunch och buffé
Helen
2024-05-28