Frittata

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Frittata

Fenomenal italiensk frittata med lök och vitlök. Varva skivade tomater och mozzarellaost på frittatan. Toppa sedan med oliver och basilika, eller Serranoskinka och strimlade, soltorkade tomater.

Frittata

Ingredienser

4 portioner
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1 msk olivolja
8 ägg
1/2 tsk salt
1 krm peppar

Grundtillbehör

3 tomater
125 g mozzarella

Tillbehör 1

oliver
basilika

Tillbehör 2

8 skivor serranoskinka
4 soltorkad tomat i olja
basilika

Gör så här

Välj antingen tillbehör 1 eller 2.
00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

3 st
  • Tror inte gradantalet stämmer om man kollar andra recept för frittata som har gradantal 175-225 grader. Jag körde min i 10 min på 165 grader varmluft - blev toppen!

    Anna

  • Har inte smakat än men efter 30 minuter i ugnen är den inte ens nästan stel…

    Sara

  • Stämmer gradantalet 100°c?

    Lena

Testa liknande recept

  • Serranoskinka med melon
    Betyg 3 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Kalkonfilé med serranoskinka
    Betyg 2.3 av 5.19 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tortillatårta med kyckling
    Betyg 3.8 av 5.18 personer har röstat
    Receptet har 16 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad