Frittata
Fenomenal italiensk frittata med lök och vitlök. Varva skivade tomater och mozzarellaost på frittatan. Toppa sedan med oliver och basilika, eller Serranoskinka och strimlade, soltorkade tomater.
Ingredienser
4 portioner
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1 msk olivolja
8 ägg
1/2 tsk salt
1 krm peppar
Grundtillbehör
3 tomater
125 g mozzarella
Tillbehör 1
oliver
basilika
Tillbehör 2
8 skivor serranoskinka
4 soltorkad tomat i olja
basilika
Gör så här
Välj antingen tillbehör 1 eller 2.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Tror inte gradantalet stämmer om man kollar andra recept för frittata som har gradantal 175-225 grader. Jag körde min i 10 min på 165 grader varmluft - blev toppen!
Anna
2024-01-30Har inte smakat än men efter 30 minuter i ugnen är den inte ens nästan stel…
Sara
2022-12-21Stämmer gradantalet 100°c?
Lena
2021-11-03