Friterade potatisskal med vitlöksdip

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
1
Friterade potatisskal med vitlöksdip

Att göra egna friterade potatisskal är kanske inte det enklaste du kan göra i köket. Men om du vågar dig på det blir resultatet förträffligt gott! Den fylliga vitlöksdippen är utmärkt att doppa chipsen i.

Ett recept från:
Buffé nr 7, 1998

Friterade potatisskal med vitlöksdip

Ingredienser

10 portioner
3 kg potatis
olja att fritera i
salt

Vitlöksdipp

6 vitlöksklyftor
3 dl gräddfil
1 dl majonnäs
2 tsk örtsalt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentar

Är otroligt gott och enkelt. Bör dock tycka om vitlök om det skall vara någon ide...

Anna

2002-08-28

Testa liknande recept

Friterad halloumi
Betyg 4.8 av 5.
18 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Salta bräder - tunnbrödschips
Betyg 4 av 5.
25 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Potatiskroketter
Betyg 4.7 av 5.
24 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Friterade oliver
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Friterade pickles med cajundipp
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Friterad matjessill med kaviardipp
Betyg 3.9 av 5.
27 personer har röstat
Under 30 min att tillaga