Friterade potatisskal med vitlöksdip

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
1
Friterade potatisskal med vitlöksdip

Att göra egna friterade potatisskal är kanske inte det enklaste du kan göra i köket. Men om du vågar dig på det blir resultatet förträffligt gott! Den fylliga vitlöksdippen är utmärkt att doppa chipsen i.

Ett recept från:
Buffé nr 7, 1998

Friterade potatisskal med vitlöksdip

Ingredienser

10 portioner
3 kg  potatis
olja att fritera i
salt

Vitlöksdipp

6   vitlöksklyftor
3 dl  gräddfil
1 dl  majonnäs
2 tsk  örtsalt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentar

Är otroligt gott och enkelt. Bör dock tycka om vitlök om det skall vara någon ide...

Anna

2002-08-28

Testa liknande recept

Friterad halloumi
Betyg 4.8 av 5.
16 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Salta bräder
Betyg 4 av 5.
25 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Friterad matjessill med kaviardipp
Betyg 3.9 av 5.
27 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Friterade oliver
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Mozzarella sticks
Betyg 3.8 av 5.
25 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Potatiskroketter
Betyg 4.7 av 5.
24 personer har röstat
Över 60 min att tillaga