Friterade potatisskal med vitlöksdip

0 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Friterade potatisskal med vitlöksdip

Att göra egna friterade potatisskal är kanske inte det enklaste du kan göra i köket. Men om du vågar dig på det blir resultatet förträffligt gott! Den fylliga vitlöksdippen är utmärkt att doppa chipsen i.

Ett recept från:
Buffé nr 7, 1998

Friterade potatisskal med vitlöksdip

Ingredienser

10 portioner
3 kg potatis
olja att fritera i
salt

Vitlöksdipp

6 vitlöksklyftor
3 dl gräddfil
1 dl majonnäs
2 tsk örtsalt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0 personer har röstat

Kommentar

Är otroligt gott och enkelt. Bör dock tycka om vitlök om det skall vara någon ide...

Anna

2002-08-28

Testa liknande recept

Friterad halloumi
Betyg 4.8 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Salta bräder - tunnbrödschips
Betyg 4 av 5.26 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Friterad matjessill med kaviardipp
Betyg 3.9 av 5.27 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Friterade oliver
Betyg 5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Friterade pickles med cajundipp
Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Mozzarella sticks
Betyg 3.9 av 5.27 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad