Friterade pickles med cajundipp
Fett och frasigt möter saftigt och syrligt i detta recept där saltgurkor paneras i panko och friteras tills de får en härlig färg och krispig yta. Ännu godare blir de serverade med en kryddig och het dippsås!
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2024
Ingredienser
4 portioner
Cajundipp
1/2 gul lök
1 msk neutral rapsolja
1/2 tsk paprikapulver
1/2 tsk spiskummin
2 dl majonnäs
1 1/2 msk worcestershiresås
1–2 tsk tabasco
1 krm salt
1 ägg
1 dl vetemjöl
3 dl panko (asiatiskt ströbröd)
8 saltgurkor
1 l neutral rapsolja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2831 KJ / 676 kCal
Fett51 g
Salt3.3 g
Kolhydrater45 g
Protein9 g
Kommentarer