Friterade pickles med cajundipp

Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
0
Friterade pickles med cajundipp

Fett och frasigt möter saftigt och syrligt i detta recept där saltgurkor paneras i panko och friteras tills de får en härlig färg och krispig yta. Ännu godare blir de serverade med en kryddig och het dippsås! 

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2024

Friterade pickles med cajundipp

Ingredienser

4 portioner

Cajundipp

1/2 gul lök
1 msk neutral rapsolja
1/2 tsk paprikapulver
1/2 tsk spiskummin
2 dl majonnäs
1 1/2 msk worcestershiresås
1–2 tsk tabasco
1 krm salt
1 ägg
1 dl vetemjöl
3 dl panko (asiatiskt ströbröd)
8 saltgurkor
1 l neutral rapsolja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2831 KJ / 676 kCal
Fett51 g
Salt3.3 g
Kolhydrater45 g
Protein9 g

Testa liknande recept

Friterade oliver
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Mozzarella sticks
Betyg 3.9 av 5.
27 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Friterade smågurkor med smetana
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Potatiskroketter med saffran och parmesan
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Svampkroketter med vitlökskräm
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Chili cheese
Betyg 4.3 av 5.
104 personer har röstat
Under 30 min att tillaga