Friterade pickles med cajundipp

Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Friterade pickles med cajundipp

Fett och frasigt möter saftigt och syrligt i detta recept där saltgurkor paneras i panko och friteras tills de får en härlig färg och krispig yta. Ännu godare blir de serverade med en kryddig och het dippsås! 

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2024

Ett ovalt fat med panerade friterade pickles och en dippsås vid sidan av.

Ingredienser

4 portioner

Cajundipp

1/2 gul lök
1 msk neutral rapsolja
1/2 tsk paprikapulver
1/2 tsk spiskummin
2 dl majonnäs
1 1/2 msk worcestershiresås
1–2 tsk tabasco
1 krm salt
1 ägg
1 dl vetemjöl
3 dl panko (asiatiskt ströbröd)
8 saltgurkor
1 l neutral rapsolja

Gör så här

00:05:00
00:01:00
00:03:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2831 KJ / 676 kCal
Fett51 g
Salt3.3 g
Kolhydrater45 g
Protein9 g

Testa liknande recept

  • Svampkroketter med vitlökskräm
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Chili cheese
    Betyg 4.3 av 5.105 personer har röstat
    Receptet har 11 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Mozzarella sticks
    Betyg 4 av 5.29 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Friterade oliver
    Betyg 4.5 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Friterade smågurkor med smetana
    Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad