Friterade fiskkakor

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
0
Friterade fiskkakor

Här är ett smarrigt recept på friterade fiskkakor som du gör på torsk, sej eller hokifilé. Fiskkakorna får en krispig yta med en god, len och fräsch fiskfärs inuti och de passar bra att servera med potatis eller varför inte pommes frites?

Ett recept från:
Buffé nr 2, 1999

Friterade fiskkakor

Ingredienser

15 st
400 g  torsk
50 g  haricots verts (bönor)
2   ägg
1 msk  hackad färsk koriander eller från burk
1 tsk  brun farin
1/2 tsk  salt
olja till fritering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Torsk med smak av medelhavet
Betyg 3.1 av 5.
7 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Banansmoothie på havredryck
Betyg 3 av 5.
17 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Banansmoothie
Betyg 3.2 av 5.
155 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tempurafriterade grönsaksnystan
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Faringlaserad steklök
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga