Friterad matjessill med kaviardipp

Betyg 4 av 5.26 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Friterad matjessill med kaviardipp

Upplev matjessill pÄ ett nytt sÀtt! Dubbelpanera i panko, ströbröd eller tempura och fritera till frasig perfektion. Den friterade matjessillen Àr utsökt som snacks till en vÀlkyld öl eller som förrÀttsplock! Servera med kaviardipp och pressad citron.

Ett recept frÄn:
Buffé nr 6, 2015

Friterad matjessill med kaviardipp

Ingredienser

4 portioner
1 burk matjessill i bit (Ă  ca 200 g)
1/2 dl vetemjöl
1 Àgg
2 dl panko
2 l rapsolja
citronklyftor till servering

Kaviardipp

1 dl grÀddfil
1 msk kaviar
2 msk finhackad rödlök
1/2 krm svartpeppar

Gör sÄ hÀr

00:04:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

NÀringsvÀrde per portion

Energi1793 KJ / 429 kCal
Fett35 g
Salt2.44 g
Kolhydrater19 g
Protein10 g

Testa liknande recept

  • Gubbröra med matjessill
    Betyg 4.4 av 5.244 personer har röstat
    Receptet har 40 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svÄrighetsgrad
  • Zetterströms favoritsill
    Betyg 3.7 av 5.17 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svÄrighetsgrad
  • Nubbesallad
    Betyg 4.3 av 5.94 personer har röstat
    Receptet har 18 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svÄrighetsgrad
  • Matjessallad
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svÄrighetsgrad