Friterad matjessill med kaviardipp

Betyg 3.9 av 5.27 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Friterad matjessill med kaviardipp

Upplev matjessill på ett nytt sätt! Dubbelpanera i panko, ströbröd eller tempura och fritera till frasig perfektion. Den friterade matjessillen är utsökt som snacks till en välkyld öl eller som förrättsplock! Servera med kaviardipp och pressad citron.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2015

Friterad matjessill med kaviardipp

Ingredienser

4 portioner
1 burk matjessill i bit (à ca 200 g)
1/2 dl vetemjöl
1 ägg
2 dl panko
2 l rapsolja
citronklyftor till servering

Kaviardipp

1 dl gräddfil
1 msk kaviar
2 msk finhackad rödlök
1/2 krm svartpeppar

Gör så här

00:04:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1793 KJ / 429 kCal
Fett35 g
Salt2.44 g
Kolhydrater19 g
Protein10 g

Testa liknande recept

  • Gubbröra med matjessill
    Betyg 4.4 av 5.241 personer har röstat
    Receptet har 40 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Zetterströms favoritsill
    Betyg 3.6 av 5.19 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Matjes på amandine med kaviarcrème
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Nubbesallad
    Betyg 4.2 av 5.93 personer har röstat
    Receptet har 17 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad