Fräsig kyckling- och paprikapasta med bacon

Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Fräsig kyckling- och paprikapasta med bacon

Ett smakrikt och snabblagat recept på pasta med kyckling, paprika och bacon. Du gör kyckling- och paprikapastan av bland annat vitlök, paprika, bacon, kycklingfilé, spaghetti och haricots verts. Servera med riven ost och frisk ruccola.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 20 2011

Fräsig kyckling- och paprikapasta med bacon

Ingredienser

4 portioner
2 vitlöksklyftor
2 - 3 röda spetspaprikor
140 g bacon
300 g kycklingfilé
1 msk olivolja
1/2 tsk salt
1 krm peppar
1 tsk torkad timjan
400 g spaghetti
150 g haricots verts (bönor)

Till servering

1 dl riven ost t ex svecia
1/2 påse rucola

Gör så här

00:03:00
00:02:00
00:03:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2687 KJ / 642 kCal
Fett20.9 g
Kolhydrater76.2 g
Protein36.4 g

Testa liknande recept

Pasta arrabbiata med borlottibönor och tomat
Betyg 3.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fänkålspasta med kräftor och feta
Betyg 1 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Minisalsiccia med granatäpplesallad
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Spaghetti med rökig grönärtskräm
Betyg 4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Paprikapasta med hyvlad halloumi
Betyg 3.6 av 5.49 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pasta mozzarella med bresaola
Betyg 3.4 av 5.62 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad