Krispiga kycklingchips

Betyg 3.2 av 5.
14 personer har röstat
1
Krispiga kycklingchips

Det är inte bara potatis, olika rotfrukter och äpple man kan göra chips av. Även skinnet på kyckling lämpar sig utmärkt att rosta frasigt i ugnen. Resultatet blir ett gott tillbehör till kycklingrätter, eller som lite matigare drinktilltugg.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2014

Krispiga kycklingchips

Ingredienser

4 portioner
skinn från 1   hel kyckling
1/2 tsk  flingsalt
1 krm  stött rosépeppar
1 krm  stötta fänkålsfrön

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
14 personer har röstat

Kommentar

Hur länge håller kyckling krispiga?

Roberto

2024-02-10

Hej Roberto! Dom håller sig krispiga länge om man lägger dom i en lufttät burk när de svalnat helt. Hoppas det blir gott! Vänliga hälsningar Tove

Redaktionen

2024-02-12

Testa liknande recept

Citrussill med fänkålsfrön
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Stekt strömming med potatisplättar
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kyckling med krämig fänkål och tomatsallad
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Fänkålskryddade laxspett
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kycklingrub med anchochili
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga