Krispiga kycklingchips

Betyg 3.2 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Krispiga kycklingchips

Det är inte bara potatis, olika rotfrukter och äpple man kan göra chips av. Även skinnet på kyckling lämpar sig utmärkt att rosta frasigt i ugnen. Resultatet blir ett gott tillbehör till kycklingrätter, eller som lite matigare drinktilltugg.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2014

Krispiga kycklingchips

Ingredienser

4 portioner
skinn från 1 hel kyckling
1/2 tsk flingsalt
1 krm stött rosépeppar
1 krm stötta fänkålsfrön

Gör så här

00:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Hur länge håller kyckling krispiga?

    Roberto

    Hej Roberto! Dom håller sig krispiga länge om man lägger dom i en lufttät burk när de svalnat helt. Hoppas det blir gott! Vänliga hälsningar Tove

    ICA-köket

Testa liknande recept

  • Citrussill med fänkålsfrön
    Betyg 5 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Stekt strömming med potatisplättar
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kycklingrub med anchochili
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Fänkålskryddade laxspett
    Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad