Från himlen till Hanoi – grillat tunnbröd med avokado och lax

Betyg 3.9 av 5.
23 personer har röstat
0
Från himlen till Hanoi – grillat tunnbröd med avokado och lax

Här fylls tunnbröd med flera favoritingredienser: varmrökt lax, avokado, lime och röd peppar. Efter en vända i smörgåsgrillen är rullen färdig att äta. Underbar som lunch men även perfekt att skära upp som småplock innan maten till en drink. Ljuvligt!

Från himlen till Hanoi – grillat tunnbröd med avokado och lax

Ingredienser

4 portioner
1/3   röd spansk peppar
1   lime
2   avokador
salt
2   mjuka korntunnbröd
ca 400 g  varmrökt lax
1   ask krasse

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.9 av 5.
23 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1554 KJ / 372 kCal
Fett20 g
Salt1.36 g
Kolhydrater18 g
Protein27 g

Testa liknande recept

Norrländsk duo2 – grillat tunnbröd med hjortron och brie
Betyg 3.6 av 5.
31 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Tunnbrödsklämma med rökt makrill och ishavssallad
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Soliga tunnbrödsrullar
Betyg 1.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Parmarullar med olivkräm
Betyg 3.4 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Brooklyn Bud – grillmacka med ägg och bacon
Betyg 3.4 av 5.
40 personer har röstat
Under 30 min att tillaga