Från himlen till Hanoi – grillat tunnbröd med avokado och lax

Betyg 3.9 av 5.
23 personer har röstat
0
Från himlen till Hanoi – grillat tunnbröd med avokado och lax

Här fylls tunnbröd med flera favoritingredienser: varmrökt lax, avokado, lime och röd peppar. Efter en vända i smörgåsgrillen är rullen färdig att äta. Underbar som lunch men även perfekt att skära upp som småplock innan maten till en drink. Ljuvligt!

Från himlen till Hanoi – grillat tunnbröd med avokado och lax

Ingredienser

4 portioner
1/3   röd spansk peppar
1   lime
2   avokador
salt
2   mjuka korntunnbröd
ca 400 g  varmrökt lax
1   ask krasse

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.9 av 5.
23 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1554 KJ / 372 kCal
Fett20 g
Salt1.36 g
Kolhydrater18 g
Protein27 g

Testa liknande recept

Norrländsk duo2 – grillat tunnbröd med hjortron och brie
Betyg 3.6 av 5.
31 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Brooklyn Bud – grillmacka med ägg och bacon
Betyg 3.4 av 5.
39 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Tunnbrödswrap
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tunnbrödsklämma med rökt makrill och ishavssallad
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Magnus tunnbrödsrullar
Betyg 3 av 5.
23 personer har röstat
Under 15 min att tillaga