Från himlen till Hanoi – grillat tunnbröd med avokado och lax

21
0
Från himlen till Hanoi – grillat tunnbröd med avokado och lax

Här fylls tunnbröd med flera favoritingredienser: varmrökt lax, avokado, lime och röd peppar. Efter en vända i smörgåsgrillen är rullen färdig att äta. Underbar som lunch men även perfekt att skära upp som småplock innan maten till en drink. Ljuvligt!

Skriv ut
Från himlen till Hanoi – grillat tunnbröd med avokado och lax

Ingredienser

4 portioner
1/3
röd spansk peppar
1
lime
2
avokador
-
salt
2
mjuka korntunnbröd
ca 400 g
varmrökt lax
1
ask krasse

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

21

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1554 KJ / 372 kCal
Fett 20 g
Salt 1.36 g
Kolhydrater 18 g
Protein 27 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept