Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Chorizo med rostad majs- och avokadosallad

En rostad majs- och avokadosallad med smak av chili, spiskummin och koriander, som du äter ihop med grillad chorizo och tortillabröd. Enkelt och gott!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sallad: Tina majsen.
  2. Dela, kärna ur och finhacka chilin.
  3. Hetta upp en stekpanna på grillen eller spisen. Stek majsen i olivoljan ca 10 minuter så att den får mycket färg och blir gyllenbrun. Tillsätt chilin och spiskummin när det återstår ca 3 minuter av majsens tid.
  4. Dela och kärna ur avokadon. Grilla dem med snittytan mot grillgallret ca 5 minuter.  
  5. Hacka koriandern.
  6. Lägg majs, avokado och koriander på ett fat eller i en skål.
  7. Pressa över citronsaften och strö på saltet.
  8. Grilla korven och servera med salladen och tortillabröd.

För alla

Kontrollera ingrediensförteckningen på korven.
Fri från ägg, laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: Välj glutenfritt tortillabröd.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 förp chorizo (à 240 g)
  • 4 tortillabröd
Majs- och avokadosallad
  • 4 dl fryst majs
  • 1/2 röd spansk peppar
  • 2 msk olivolja
  • 2 krm spiskummin
  • 2 avokado
  • 1/2 kruka färsk koriander
  • 1/2 citron
  • 1 tsk flingsalt
Lägg till i inköpslistan
Så handlar du snabbare

Näringsvärde
Per portion

Energi 3178 kJ / 761 kCal