Förföriskt goda pilgrimsmusslor

Bjud på en fantastisk förrätt bestående av förföriskt goda pilgrimsmusslor. Snabblagat och inte alls särskilt avancerat. Gör en svampblandning som du serverar pilgrimsmusslorna på. Skeda över smör med smak av citron och soja och njut!
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2008

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1159 KJ / 277 kCal
Fett25 g
Salt3.3 g
Kolhydrater3 g
Protein9 g
Kommentarer
44 stSupergott!! Gör vi igen och igen!!
Ulla
Mycket mumsigt! Kommer att göra igen😋🥰
Susanne
Bytte ut shiitakesvampen mot svart trumpetsvamp, underbart gott!
Christina
Mycket gott!!! Hade karljohansvamp men i övrigt ingen förändring.
Eva
vad hittarman muskel
Marianne
Hej Marianne! Om den sitter kvar så sitter den på sidan av musslan. Är musslan rund och slät så är den redan borta. Hälsningar Niclas
ICA-köket
Otroligt god förrätt! Hade kantareller, citron på flaska och färsk, späd lök istället då det var vad jag hade hemma.
Anna maria
Till vad ska smöret med sojan och citronsaften användas?/Arne
Arne
Hej Arne! Smöret skedar man på ljummet det sista man gör före servering. Hoppas det smakar! Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Vill gärna få en bild på var muskeln på sidan på pilgrimsmusslorna är och HUR man bäst tar bort den. Köpte frysta. Tack på förhand.
Eva
Hej Eva! Det är inte alltid musslorna har muskeln kvar. Men om den sitter kvar så är den också vit och lite mer åt den blå och genomskinliga hållet. Den sitter på sidan av musslan och är lätt att ta bort med fingrarna. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Jättegod smak men jag saknar något tillbehör med lite mer struktur, lite krisp.
Wenche
Bästa rätten, har lagat den vid speciella tillfällen i flera år nu. Första gången jag fick smaka den WOW, vilken smaksensation! Och jag som aldrig varit någon fan av pilgrimsmusslor 😊
Camilla