Förfinad leverpastej med grissini och skinka

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Förfinad leverpastej med grissini och skinka

Det är alltid kul att servera dina gäster något speciellt och annorlunda. Leverpastejen förfinas genom att du blandar i soltorkade tomater och chili. Blandningen rullas in i salt skinka och därefter stoppas en krispig grissini in i stycket.

Förfinad leverpastej med grissini och skinka

Ingredienser

4 portioner
1   ask leverpastej (à 200 g)
2 msk  finhackade marinerade soltorkade tomater
1 msk  finhackad röd chilifrukt
salt
peppar
grissini
skivor av skinka, t ex lufttorkad skinka

Gör så här

Tips

Servera som tillbehör till en stor härlig sommarsallad. Eller varför inte som drinktilltugg? Persika och cottage cheese som dessert.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2083 KJ / 497 kCal
Fett0 g

Testa liknande recept

Minismörgåstårta
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tosta med tomat och serrano
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Basilika- och parmalindad grissini
Betyg 3.7 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Klassiska fyllningar till smörgåstårtor
Betyg 3.4 av 5.
13 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Banh mi - vietnamesisk macka
Betyg 4.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lufttorkad skinka med päronsalsa
Betyg 2 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga