Förfinad leverpastej med grissini och skinka

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Förfinad leverpastej med grissini och skinka

Det är alltid kul att servera dina gäster något speciellt och annorlunda. Leverpastejen förfinas genom att du blandar i soltorkade tomater och chili. Blandningen rullas in i salt skinka och därefter stoppas en krispig grissini in i stycket.

Förfinad leverpastej med grissini och skinka

Ingredienser

4 portioner
1 ask leverpastej (à 200 g)
2 msk finhackade marinerade soltorkade tomater
1 msk finhackad röd chilifrukt
salt
peppar
grissini
skivor av skinka, t ex lufttorkad skinka

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2083 KJ / 497 kCal
Fett31.3 g

Testa liknande recept

Minismörgåstårta
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tosta med tomat och serrano
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Klassiska fyllningar till smörgåstårtor
Betyg 3.5 av 5.
14 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Basilika- och parmalindad grissini
Betyg 3.7 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Surdegsmacka med avokado, skinka och paprika
Betyg 3.4 av 5.
12 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Fikontoast med rökt skinka
Betyg 3.1 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga