Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Enkel

Förfinad leverpastej med grissini och skinka

Det är alltid kul att servera dina gäster något speciellt och annorlunda. Leverpastejen förfinas genom att du blandar i soltorkade tomater och chili. Blandningen rullas in i salt skinka och därefter stoppas en krispig grissini in i stycket.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Rör ihop leverpastej, soltorkade tomater och chili. Smaka av med salt och peppar.
  2. Fördela blandningen på skinkskivorna. Tryck fast en brödpinne. Rulla ihop.

Tips

Servera som tillbehör till en stor härlig sommarsallad. Eller varför inte som drinktilltugg? Persika och cottage cheese som dessert.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 ask leverpastej (à 200 g)
  • 2 msk finhackade marinerade soltorkade tomater
  • 1 msk finhackad röd chilifrukt
  • salt
  • peppar
  • grissini
  • skivor av skinka, t ex lufttorkad skinka
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 2083 kJ / 497 kCal
Fett: 0 g
Läs mer om näringsvärden