Lufttorkad skinka med päronsalsa

Betyg 2 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Lufttorkad skinka med päronsalsa

Testa en förrätt med söta päron i säsong, smaksätt på asiatiskt vis med ingefära, chili och citron och bjud med svensk lufttorkad skinka, gärna alspånsrökt.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2012

Lufttorkad skinka med päronsalsa

Ingredienser

4 portioner
2 stora, mogna päron
1/2 röd chilifrukt (t ex spansk peppar)
1/2 msk färskpressad citronjuice
1 msk finriven färsk ingefära
1 msk strimlad färsk mynta
2 msk olivolja
lufttorkad skinka till servering
gärna myntablad till servering
ev salt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Amarettopäron i mikrougn
Betyg 4.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Päronsnitt med ädelost och skinka
Betyg 4.6 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Skinkskivor med varm rissallad
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ättikspäron med sting
Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pärondrink med mynta
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Päron, aprikoser och pistagenötter
Betyg 3.2 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad