Lufttorkad skinka med päronsalsa

Betyg 2 av 5.
3 personer har röstat
0
Lufttorkad skinka med päronsalsa

Testa en förrätt med söta päron i säsong, smaksätt på asiatiskt vis med ingefära, chili och citron och bjud med svensk lufttorkad skinka, gärna alspånsrökt.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2012

Lufttorkad skinka med päronsalsa

Ingredienser

4 portioner
2   stora, mogna päron
1/2   röd chilifrukt (t ex spansk peppar)
1/2 msk  färskpressad citronjuice
1 msk  finriven färsk ingefära
1 msk  strimlad färsk mynta
2 msk  olivolja
lufttorkad skinka till servering
gärna myntablad till servering
ev salt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Amarettopäron i mikrougn
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ättikspäron med sting
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Päron i ingefärslag
Betyg 4.9 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pärondrink med mynta
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pere alla bella elena
Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Päron, aprikoser och pistagenötter
Betyg 3.2 av 5.
17 personer har röstat
Under 15 min att tillaga