Lufttorkad skinka med päronsalsa

Betyg 2 av 5.
3 personer har röstat
0
Lufttorkad skinka med päronsalsa

Testa en förrätt med söta päron i säsong, smaksätt på asiatiskt vis med ingefära, chili och citron och bjud med svensk lufttorkad skinka, gärna alspånsrökt.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2012

Lufttorkad skinka med päronsalsa

Ingredienser

4 portioner
2 stora, mogna päron
1/2 röd chilifrukt (t ex spansk peppar)
1/2 msk färskpressad citronjuice
1 msk finriven färsk ingefära
1 msk strimlad färsk mynta
2 msk olivolja
lufttorkad skinka till servering
gärna myntablad till servering
ev salt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Amarettopäron i mikrougn
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Päronsnitt med ädelost och skinka
Betyg 4.6 av 5.
16 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Skinkskivor med varm rissallad
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ättikspäron med sting
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pärondrink med mynta
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Päron, aprikoser och pistagenötter
Betyg 3.2 av 5.
17 personer har röstat
Under 15 min att tillaga