Fläskytterfilé med dragonkräm
En söndagsmiddag till vardags, varför inte? Steka är ett utmärkt och snabbt sätt att tillaga denna möra och saftiga fläskytterfiléen på. Ta gärna fram köttet ur kylen så att det är rumstempererat vid tillagning för bästa resultat. Serveras med ugnsrostade rotsaker och en himmelskt god dragonkräm!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 46 2017
Ingredienser
Rotfrukter
Dragonkräm
Kött
För alla
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd smetana och matfett utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smetana mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt. Använd mjölkfritt matfett.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Gott o enkelt
Ulrika
2018-08-17