Fläskytterfilé med apelsin- och rosmarinsås och sockerärter

Ett smakrikt recept på fläskytterfilé med apelsin- och rosmarinsås och sockerärter som du bara måste prova! Låt skivorna av ditt stekta kött sjuda med rosmarin, apelsinskal och crème fraiche som du sedan serverar med ris och krispiga sockerärter.

Gör så här
00:05:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Utmärkt! Jag delade fläskytterfile I 2 delar och stekte i stekpanna. La in vatten, 1 dl creme fraiche och 1 dl grädde. 3 kvistar rosmarin och 2 tsk apelsin. Serverade med rostade potatis (af) och en sallad med lite apelsin skal också.
Kevin
2025-09-07Supergott! Gick hem hos gästerna med. Detta gör vi fler gånger.
Anna-lena
2023-09-30Otroligt gott, apelsinsås och rosmarin i såsen var fantastiskt gott. Den här rätten gör vi gärna om!
Åsa
2022-03-06