Fläskkotlett Panzanella

Betyg 2 av 5.
3 personer har röstat
0
Fläskkotlett Panzanella

Stekta fläskkotletter serveras med panzanella, en italiensk sallad gjord på bröd, vinäger, paprika, tomater, rödlök och basilika.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 23 2012

Fläskkotlett Panzanella

Ingredienser

4 portioner
4   port ris eller annat gryn
1   röd paprika
1   gul paprika
2   minibaguetter med vitlök
2 msk  rödvinsvinäger
3   tomater
1/2   rödlök
1/2   kruka basilika
1 dl  svarta urkärnade oliver
salt och peppar
ca 600 g  fläskkotlett med ben
1 msk  smör eller margarin
1 msk  olivolja
bakplåtspapper
aluminiumfolie

För alla

Rätten är fri från ägg.
Gör glutenfri: Använd glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: Använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: Använd mjölkfritt matfett.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2109 KJ / 503 kCal
Fett8.2 g
Kolhydrater68 g
Protein35.8 g

Testa liknande recept

Lax och couscous i paket
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Örttorsk i folie
Betyg 3.4 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Bruscetta
Betyg 3.4 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Vegosås med tomat
Betyg 2.7 av 5.
46 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tomatsoppa med risoni och salami
Betyg 3.6 av 5.
20 personer har röstat
Under 30 min att tillaga