Fläskkotlett med kapris- och citronsås är ett festligt recept som fungerar till både vardag och helg. De saftiga, benfria kotletterna bryns i en stekpanna, steks färdiga i ugnen och serveras med välsmakande tillbehör i form av potatis, broccolibuketter, isbergssallad och delikat sås av crème fraiche, kapris och citron.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
36 2014
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd crème fraiche och matfett utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraichen mot Sour Supreme (innehåller soja). Använd mjölkfritt matfett.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Rikard
2014-09-27Jättebra vardagsmiddag, såsen var riktigt god.
Lars
2014-09-05Familjen var skeptisk till såsen så jag blandade bara i riven ost i creme fraichen och gratinerade kotletterna med den istället - mycket gott