Fläskkarré med senapsslungade rotsaker

Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Fläskkarré med senapsslungade rotsaker

Den mättande rotfruktssalladen till fläskkarrén består av nykokt potatis, söta morötter och lite kryddiga palsternackor. Det blir både gott och vackert när de blandas tillsammans med pepprig ruccola i smakrik senapsdressing. Smaklig måltid!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 23 2014

Fläskkarré med senapsslungade rotsaker

Ingredienser

4 portioner
400 g potatis
3 morötter
3 palsternackor
1 msk smör eller margarin
4 skivor fläskkarré
1/2 dl crème fraiche
2 1/2 msk senap (gärna grov)
1 msk vatten
salt
peppar
65 g rucola

Gör så här

00:02:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Det lät godare än vad det var med senapsslungande rotsaker. Skulle ha tagit Johnnys senap istället och skippat rocolan. Vi grillade grillade karrén istället för att steka den för vädret var så fint.

    Rosita

Näringsvärde per portion

Energi2543 KJ / 607 kCal
Fett31.2 g
Kolhydrater36.7 g
Protein40.9 g

Testa liknande recept

  • Fläskkarré i ajvarsås
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Fläsk- och rotfruktsgryta
    Betyg 3.5 av 5.31 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad