Fläskkarré med ingefärssås
Ett festligt recept på fläskkarré med delikat ingefärssås! Köttet får lite yta i stekpannan innan det får sjuda tillsammans med en härlig blandning av soja, vinäger, honung och vatten. Servera den smaskiga fläskkarrén med nykokt ris och romansallad med rädisor och gräslök.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 15 2014
Ingredienser
4 portioner
4 port ris
Sallad
1 romansallad
1/2 knippe rädisor
20 g gräslök
1 msk vitvinsvinäger
salt och peppar
Fläskkarré
2 msk riven ingefära
2 msk kinesisk soja
3 msk balsamvinäger
2 msk flytande honung
1 dl vatten
4 skivor fläskkarré
1 msk olja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2661 KJ / 635 kCal
Fett26.2 g
Kolhydrater57.2 g
Protein41.7 g
Kommentarer
Gott, gör om det snart! Leif
Leif
2020-12-11Jättegott!
Leif
2020-12-11