Karré med kanelglaze är mycket gott på grillen på sommaren. Till den lite söta kanelglazen med honung och kajennpeppar är det gott med en fräsch grönsallad.
Ingredienser
4 portioner
4
skivor fläskkarré
Kanelglaze
1
dl
flytande honung
2
tsk
malen kanel
1
tsk
kajennpeppar
2
tsk
äppelcidervinäger
För alla
Glazen är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
7
2 st
Kommentarer
Karin
2011-08-07
Jättegott! Jag tog också mindre honung, 0,5 dl räckte bra, och en skvätt rapsolja. Serverade med creme fraiche-potatissallad och grönsallad.
Susanne
2011-06-24
Jag tog lite mindre honung, blandade i olivolva och lite soya och använde till marinad i stället. Blev också väldigt bra.
Kommentarer
Karin
2011-08-07Jättegott! Jag tog också mindre honung, 0,5 dl räckte bra, och en skvätt rapsolja. Serverade med creme fraiche-potatissallad och grönsallad.
Susanne
2011-06-24Jag tog lite mindre honung, blandade i olivolva och lite soya och använde till marinad i stället. Blev också väldigt bra.