Karré med kanelglaze
Karré med kanelglaze är mycket gott på grillen på sommaren. Till den lite söta kanelglazen med honung och kajennpeppar är det gott med en fräsch grönsallad.
Ingredienser
4 portioner
4 skivor fläskkarré
Kanelglaze
1 dl flytande honung
2 tsk malen kanel
1 tsk kajennpeppar
2 tsk äppelcidervinäger
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1944 KJ / 465 kCal
Fett24.9 g
Kolhydrater20.6 g
Protein39.6 g
Kommentarer
Jättegott! Jag tog också mindre honung, 0,5 dl räckte bra, och en skvätt rapsolja. Serverade med creme fraiche-potatissallad och grönsallad.
Karin
2011-08-07Jag tog lite mindre honung, blandade i olivolva och lite soya och använde till marinad i stället. Blev också väldigt bra.
Susanne
2011-06-24