Fläskkarré med chimichurri, avokado och bönsallad
Behöver du något snabblagat till middag? Prova då klassisk fläskkarré och bönsallad av haricots verts, sockerärter, spenat och avokado som blandats med en smakrik chimichurri. Bakad potatis samt gräddfil passar bra ihop med karré och bönsallad.
Ingredienser
4 portioner
4 skivor fläskkarré med ben
1 msk smör eller margarin
salt och svartpeppar
Chimichurri
1 rödlök
2 vitlöksklyftor
1 röd chili
3 msk hackad persilja
2 tsk spiskummin
4 tsk rödvinsvinäger
1 dl olivolja
salt och peppar
Avokado och bönsallad
150 g haricots verts (bönor)
150 g sockerärtor
1 tetra kokta svarta bönor (à ca 400 g)
70 g babyspenat
2 avokado
För alla
Rätten är fri från gluten och ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett och laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Gräddfilen kan ersättas med Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3489 KJ / 834 kCal
Fett0 g
Kommentarer