Fläskkarré med chimichurri, avokado och bönsallad

7
0
Fläskkarré med chimichurri, avokado och bönsallad

Behöver du något snabblagat till middag? Prova då klassisk fläskkarré och bönsallad av haricots verts, sockerärter, spenat och avokado som blandats med en smakrik chimichurri. Bakad potatis samt gräddfil passar bra ihop med karré och bönsallad.

Fläskkarré med chimichurri, avokado och bönsallad

Ingredienser

4 portioner
4 skivor fläskkarré med ben
1 msk smör eller margarin
salt och svartpeppar

Chimichurri

1 rödlök
2 vitlöksklyftor
1 röd chili
3 msk hackad persilja
2 tsk spiskummin
4 tsk rödvinsvinäger
1 dl olivolja
salt och peppar

Avokado och bönsallad

150 g haricots verts (bönor)
150 g sockerärtor
1 tetra kokta svarta bönor (à ca 400 g)
70 g babyspenat
2 avokado

För alla

Rätten är fri från gluten och ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett och laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Gräddfilen kan ersättas med Sour Supreme (innehåller soja).

 

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

7

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 3489 KJ / 834 kCal
Fett 52.5 g
Läs mer om näringsvärden