Fläskkarré med chimichurri, avokado och bönsallad
Behöver du något snabblagat till middag? Prova då klassisk fläskkarré och bönsallad av haricots verts, sockerärter, spenat och avokado som blandats med en smakrik chimichurri. Bakad potatis samt gräddfil passar bra ihop med karré och bönsallad.
Ingredienser
4 portioner
4 skivor fläskkarré med ben
1 msk smör eller margarin
salt
svartpeppar
Chimichurri
1 rödlök
2 vitlöksklyftor
1 röd chili
3 msk hackad persilja
2 tsk spiskummin
4 tsk rödvinsvinäger
1 dl olivolja
salt
peppar
Avokado och bönsallad
150 g haricots verts (bönor)
150 g sockerärtor
1 tetra kokta svarta bönor (à ca 400 g)
70 g babyspenat
2 avokado
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3489 KJ / 834 kCal
Fett52.5 g
Kommentarer