Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Fläskfilé med grön curry och aubergine

Thailändsk smakrik fläskfilé med aubergine, olivolja och grön curry med bambuskott. Servera tillsammans med jasminris och isbergssallad och garnera med thaibasilika.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skär fläskfilén i strimlor och auberginen i stora tärningar.
  2. Bryn köttet i olja. Tillsätt aubergine och grön curry med bambuskott. Låt koka under lock tills auberginen är mjuk.
  3. Garnera med thaibasilika.
  4. Servera med jasminris och isbergssallad.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 500 g fläskfilé
  • 500 g aubergine
  • 2 msk olivolja
  • 1 burk grön curry med bambuskott, grytbas (à 400 ml)
  • thaibasilika till garnering
Till servering
  • jasminris
  • isbergssallad
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?

Just nu är det stor brandrisk på många håll i landet. Kolla vad som gäller hos dig innan du grillar. Mer info från MSB