Fisktagine med curry och paprika
Fisktagine med curry och paprika, eller fiskgryta med russin och aprikoser som du kryddar med paprikapulver och curry. En saftigt söt fiskrätt som med sina frukter och kryddor gör både fiskfiléer och bulgur till en festmåltid.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2010
Ingredienser
4 portioner
400 - 450 g fryst fiskfilé t ex sej eller hoki
2 dl vatten
2 msk socker
8 - 10 torkade aprikoser
1 dl russin
Curry- och fiskblandning
2 gula lökar
1 krm salt
1 1/2 tsk curry
1 tsk paprikapulver
3 msk olivolja
1 höns- eller fiskbuljongtärning
3 dl vatten
1/2 dl hackad persilja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Mycket gott! Jag tog halva mängden torkad frukt och hade i en liten squash.
Emmy
2021-12-15Helt fantastiskt gott recept med både salt och sött!
Elin
2011-08-27Mycket gott och enkelt. Sött. Men det fungerar trots att vi normalt inte är så förtjusta i!
Urban
2011-03-23