Citrusfisk

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
0
Citrusfisk

Med hjälp av detta recept så gör du en trevlig fiskrätt av sejfilé som får sjuda i en krämig sås med fin citrussmak. Strö på vackra skalstrimlor på din fiskpanna och servera den med nykokt ris, söt majs och små gurktärningar. Snabblagat och gott!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 47 2011

Citrusfisk

Ingredienser

4 portioner
800 g  sejfilé
4   port ris eller gryn
3 dl  kyld färdig mild citronsås
1   apelsin
2 msk  hackad dill
salt och peppar
1   gurka
340 g  majskorn

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på såsen.
Rätten innehåller laktos och mjölkprotein men är fri från gluten och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2773 KJ / 663 kCal
Fett8.8 g
Kolhydrater88.5 g
Protein52.4 g

Testa liknande recept

Lax i ugn med fänkål, dill och citronsås
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Lax med citronsås
Betyg 3.8 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostad rotselleri med apelsinsmör
Betyg 3.4 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fisksoppa med tomat och apelsin
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Proteinshake med apelsin, ägg och avokado
Betyg 3.3 av 5.
279 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kräft- och fiskpanna med dill och tomat
Betyg 4.4 av 5.
25 personer har röstat
Under 30 min att tillaga