Citrusfisk

Med hjälp av detta recept så gör du en trevlig fiskrätt av sejfilé som får sjuda i en krämig sås med fin citrussmak. Strö på vackra skalstrimlor på din fiskpanna och servera den med nykokt ris, söt majs och små gurktärningar. Snabblagat och gott!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 47 2011

Ingredienser
4 portioner
800 g sejfilé
4 port ris eller gryn
3 dl kyld färdig mild citronsås
1 apelsin
2 msk hackad dill
salt och peppar
1 gurka
340 g majskorn
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på såsen.
Rätten innehåller laktos och mjölkprotein men är fri från gluten och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2773 KJ / 663 kCal
Fett8.8 g
Kolhydrater88.5 g
Protein52.4 g
Kommentarer