En fiskgryta inspirerad av det indiska köket där fisken smaksätts med ingefära, curry och kokosmjölk. Tomatpurén ger grytan färg och en mild syrlighet och gifter sig perfekt med den heta sambal oeleken.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 12 2018
Rätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Fantastiskt gott! Då jag inte orkade laga mat egentligen, så gjorde så att jag la alla ingredienser i en ugnsform och tillagade i 200 grader tills fisken var klar! Hade nudlar till :) Hoppade även över nötterna…
Irma-li
2023-03-27Jättegod och enkel att göra! Till och med den kräsnaste i familjen åt med god aptit!
Hannah
2022-09-12Väldigt god fiskrätt med härliga smaker som jag helst lagar i en traktörpanna.Jag adderade även med lite hackad gul lök och purjolök som blev supergott!!
Ann
2022-01-24