Fisktacos med mangosalsa och fetaost

Betyg 4.6 av 5.196 personer har röstat
Receptet har 25 kommentarer
Fisktacos med mangosalsa och fetaost

Läcker fisktaco som serveras med en härlig salsa gjord på bland annat tärnad mango, avokado, fetaost och koriander. Lättlagat men lyxigt med panerade fiskfiléer som du enkelt tillagar i ugnen direkt från frysen, så allt du behöver imponera med är salsan. Helt enkelt perfekt fisktacos.

Fisktacos med mangosalsa och fetaost

Ingredienser

4 portioner
480 g panerade fiskfiléer (gärna fish & crisp gourmetfilé)

Salsa

ca 300 g tärnad mango
2 avokador
150 g smulad fetaost
2 strimlade salladslökar
1 röd peppar (chili)
20 g grovhackad färsk koriander
saften av 2 lime
salt

Till servering

8 små tortillabröd (eller 4 stora)
1 1/2 dl crème fraiche
eventuellt ris

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

25 st
  • Krydda mer!

    Josi

  • Så lätt och gott!

    Charlotte

  • Ofantligt gott!

    Vilhelmina

Näringsvärde per portion

Näringsvärdet är beräknat utan ris.
Energi3234 KJ / 774 kCal
Fett37 g
Salt3.4 g
Kolhydrater68 g
Protein40 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

  • Salt lakritskola
    Betyg 3.3 av 5.203 personer har röstat
    Receptet har 39 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Beef tacos
    Betyg 4.5 av 5.15 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Quesadillas med spenat och äppelsalsa
    Betyg 4.8 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad