Fiskpinne tacos med chili, lime och yoghurtsås

Betyg 3.5 av 5.
12 personer har röstat
0
Fiskpinne tacos med chili, lime och yoghurtsås

Fisktaco är gott, lite annorlunda, men kommer snabbt bli en favoriträtt i familjen. Gör en smakrik salsa av lök, gröna ärtor och kryddor. Tillaga fiskpinnarna frasiga och fyll tortillabrödet med fiskpinnar, rödkål som är blandad med chili, grönärtssalsa och krämig yoghurtsås.

Fiskpinne tacos med chili, lime och yoghurtsås

Ingredienser

4 portioner

Salsa

1 gul lök
2 vitlöksklyftor
1 tsk olja
1 dl frysta gröna ärtor
3 msk färdig grönsaksbuljong (3 msk buljong motsvarar ca 1/4 tärning och vatten)
1/2 lime
1 krm cayennepeppar
salt
peppar

Yoghurtsås

2 krm fänkålsfrö
1/2 krm spiskummin
1/2 krm vitlökspulver
4 msk majonnäs
4 msk matyoghurt (10%)
1/2 lime
2 krm tabasco
80 g rödkål
1 röd peppar (chili)
1 lime
1 förp frasiga fiskpinnar (à 450 g)
8 majstortillabröd (små)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
12 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Bowl med rödbetshummus och tempeh
Betyg 4 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Hemgjord dipp med smak av fresh island
Betyg 3.1 av 5.
8 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Srirachahollandaise
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Minispett med parmaskinka och butternutpumpa
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Buffalo glaze till ribbs
Betyg 3.1 av 5.
8 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Asiatisk het sås med sötma
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga