Fiskpinne tacos med chili, lime och yoghurtsås
Fisktaco är gott, lite annorlunda, men kommer snabbt bli en favoriträtt i familjen. Gör en smakrik salsa av lök, gröna ärtor och kryddor. Tillaga fiskpinnarna frasiga och fyll tortillabrödet med fiskpinnar, rödkål som är blandad med chili, grönärtssalsa och krämig yoghurtsås.
Ingredienser
4 portioner
Salsa
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
1 tsk olja
1 dl frysta gröna ärtor
3 msk färdig grönsaksbuljong (3 msk buljong motsvarar ca 1/4 tärning och vatten)
1/2 lime
1 krm cayennepeppar
salt
peppar
Yoghurtsås
2 krm fänkålsfrö
1/2 krm spiskummin
1/2 krm vitlökspulver
4 msk majonnäs
4 msk matyoghurt (10%)
1/2 lime
2 krm tabasco
80 g rödkål
1 röd peppar (chili)
1 lime
1 förp frasiga fiskpinnar (à 450 g)
8 majstortillabröd (små)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer