Fiskragu med svampsmak
Servera en fängslande middag genom att tillaga den här förträffliga fiskragun med en härlig svampsmak. I såsen känner du smakerna från bland annat fiskbuljong, senap, röda linser och grädde.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 1998
Ingredienser
4 portioner
500 g potatis
1 gul lök
1 msk olja
3 dl fiskbuljong (vatten + tärning)
1 dl röda linser
1 paket torskfilé, sej eller hoki
1 dl grädde
1 msk vetemjöl
2 tsk grovkornig senap
ev salt
basilika att strö över
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Inte smakar det svamp. Min smakade mest av den fiskfond jag kryddade med o så lite senap. Det blir som stuvad potatis men med mild fisk i stället för isterband. Gott. Och så smart att berika med linser.
Göran
2010-10-26Varifrån kommer svampsmaken?
Anneli
2008-09-23