Fiskpanna med räkor
Denna fräscha fiskpanna med räkor, kajennpeppar, selleri och lättcrème fraiche kan du tillaga på under 45 minuter. Servera fiskpannan och den pressade potatisen med bröd och sallad.
Ingredienser
4 portioner
10 - 12 potatisar
600 g torskfilé hoki eller sej
6 stjälkar selleri
1 tsk salt
1 krm kajennpeppar
1 burk räkor i lake (à 360 g)
2 dl lätt crème fraiche
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2431 KJ / 581 kCal
Fett10.4 g
Kommentarer
Gott! Tog chili flakes i stället för kajennpeppar & vanlig crème fraîche i stället, i kombination med redning av såsen. Sellerin förvällde jag en stund i förväg.
Ulrika
2013-04-22Gott! Kul att det är nyttigt också! Kanske blev själva såsen lite blaskig, men det får man fixa med en redning till nästa gång!
Ulrika
2006-05-17