Fiskkotletter med kryddig sås
Fiskkotletter med kryddig sås är en riktig smakupplevelse med vit fisk som grund. Stek torsk, sej eller hokifisk och servera med kokt potatis och en härlig sås på lök, basilika, timjan, vitlök, ärtor och tomater.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 1996
Ingredienser
4 portioner
1 pkt torsk, sej eller hoki eller dyl (à 400-500 g)
2 gula lökar
1 kruka basilika
5 kvistar timjan
1 vitlöksklyfta
2 msk olja
1 pkt gröna djupfrysta ärtor (à 250 g)
1 förp krossade tomater (à 500 g)
salt
peppar
800 g potatis
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Använde såsen till en kötträtt bestående av Caj.P marinerad lövbit samt klyftpotatis. Hur gott som helst!!! Kryddade lite extra med cayennepeppar, vitpeppar samt salt. Jag hade inte heller i några ärtor samt glömde ha i vitlöken.
Joakim
2005-09-20