Fiskkakor med ris och gurksallad

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Fiskkakor med ris och gurksallad

Ett otroligt mumsigt recept på fiskbiffar för hela familjen! Här smaksätter vi våra fish cakes på torsk med ingefära och currypaste och serverar med nykokt ris samt en syrlig gurksallad på tunt skivad gurka, picklad lök och koriander.

Fiskkakor med ris och gurksallad

Ingredienser

4 portioner

Picklad lök

1/2   rödlök
1   silverlök
2 msk  strösocker
1/2 dl  äppelcidervinäger
3 dl  jasminris
1   liten gurka (à ca 250 g)
1   kruka koriander
1 krm  salt
1/2 krm  svartpeppar
600 g  torskfilé
1 msk  smör
2 - 3 msk  röd currypaste
2 tsk  riven ingefära
rapsolja (till stekning)

För alla

Kontrollera noga innehållet i kryddpasten.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkproteinfritt margarin eller olja.

Gör så här

Detta recept är från Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Sötstarkt curryfläsk
Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kycklingspett med jordnötssås
Betyg 4.5 av 5.
68 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Silverlök och granatäpple
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 60 min att tillaga
Fläskkarré med röd curry
Betyg 4.1 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kinawok med woksås och cashewnötter
Betyg 3.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga