Fiskkakor med ris och gurksallad

1
0
Fiskkakor med ris och gurksallad

Ett otroligt mumsigt recept på fiskbiffar för hela familjen! Här smaksätter vi våra fish cakes på torsk med ingefära och currypaste och serverar med nykokt ris samt en syrlig gurksallad på tunt skivad gurka, picklad lök och koriander.

Skriv ut
Fiskkakor med ris och gurksallad

Ingredienser

4 portioner

Picklad lök

1/2
rödlök
1
silverlök
2 msk
strösocker
1/2 dl
äppelcidervinäger
3 dl
jasminris
1
liten gurka (à ca 250 g)
1
kruka koriander
1 krm
salt
1/2 krm
svartpeppar
600 g
torskfilé
1 msk
smör
2 - 3 msk
röd currypaste
2 tsk
riven ingefära
-
rapsolja (till stekning)

För alla

Kontrollera noga innehållet i kryddpasten.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkproteinfritt margarin eller olja.

Gör så här

Detta recept är från Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Testa liknande recept