Fiskkakor med ris och gurksallad

Ett otroligt mumsigt recept på fiskbiffar för hela familjen! Här smaksätter vi våra fish cakes på torsk med ingefära och currypaste och serverar med nykokt ris samt en syrlig gurksallad på tunt skivad gurka, picklad lök och koriander.

Ingredienser
4 portioner
Picklad lök
1/2 rödlök
1 silverlök
2 msk strösocker
1/2 dl äppelcidervinäger
3 dl jasminris
1 liten gurka (à ca 250 g)
1 kruka koriander
1 krm salt
1/2 krm svartpeppar
600 g torskfilé
1 msk smör
2 - 3 msk röd currypaste
2 tsk riven ingefära
rapsolja (till stekning)
Gör så här
Detta recept är från Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.
00:15:00
00:03:00
00:03:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer