Fiskkakor med ris och gurksallad

Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Fiskkakor med ris och gurksallad

Ett otroligt mumsigt recept på fiskbiffar för hela familjen! Här smaksätter vi våra fish cakes på torsk med ingefära och currypaste och serverar med nykokt ris samt en syrlig gurksallad på tunt skivad gurka, picklad lök och koriander.

Fiskkakor med ris och gurksallad

Ingredienser

4 portioner

Picklad lök

1/2 rödlök
1 silverlök
2 msk strösocker
1/2 dl äppelcidervinäger
3 dl jasminris
1 liten gurka (à ca 250 g)
1 kruka koriander
1 krm salt
1/2 krm svartpeppar
600 g torskfilé
1 msk smör
2 - 3 msk röd currypaste
2 tsk riven ingefära
rapsolja (till stekning)

Gör så här

Detta recept är från Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.
00:15:00
00:03:00
00:03:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Fläskkarré med röd curry
    Betyg 3.9 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sötstarkt curryfläsk
    Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Thailändska fiskkakor med nudlar
    Betyg 4.5 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Fisk i paneng curry med minimajs
    Betyg 3.7 av 5.27 personer har röstat
    Receptet har 13 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Kycklingspett med jordnötssås
    Betyg 4.4 av 5.96 personer har röstat
    Receptet har 22 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad