En härligt krämig fiskgratäng med rotsaker, örter och potatismos. Servera gratängen varm tillsammans med lite bönor eller en smarrig grönsallad och lite brödbitar till. Supergott!
Ingredienser
4 portioner
600
g
färsk eller djupfryst fiskfilé t ex torsk, kolja eller sej
4
dl
Oatly iMat
1
dl
ströbröd
1 1/2
dl
hackade örter t ex gräslök, dill eller persilja
1
msk
saft av pressad citron
1
tsk
salt
1
krm
peppar
1
morot
1
palsternacka
7
cm
purjolök
Potatismos
800
g
potatis
1
msk
mjölkfritt margarin
2 1/2
dl
havredryck
1
tsk
salt
1
krm
mald vitpeppar
2
äggulor
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
8
1 st
Kommentar
Anna
2006-03-22
vrålgott - men jag körde m mer grönsaker och låglaktosmatgrädde istället för oatly. som hackade öreter tog jag provencalska örter fr frysdisken. MUMMMA!
Kommentar
Anna
2006-03-22vrålgott - men jag körde m mer grönsaker och låglaktosmatgrädde istället för oatly. som hackade öreter tog jag provencalska örter fr frysdisken. MUMMMA!