Fiskgratäng med rotsaker, örter och potatismos
En härligt krämig fiskgratäng med rotsaker, örter och potatismos. Servera gratängen varm tillsammans med lite bönor eller en smarrig grönsallad och lite brödbitar till. Supergott!
Ingredienser
4 portioner
600 g färsk eller djupfryst fiskfilé t ex torsk, kolja eller sej
4 dl Oatly iMat
1 dl ströbröd
1 1/2 dl hackade örter t ex gräslök, dill eller persilja
1 msk saft av pressad citron
1 tsk salt
1 krm peppar
1 morot
1 palsternacka
7 cm purjolök
Potatismos
800 g potatis
1 msk mjölkfritt margarin
2 1/2 dl havredryck
1 tsk salt
1 krm mald vitpeppar
2 äggulor
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
vrålgott - men jag körde m mer grönsaker och låglaktosmatgrädde istället för oatly. som hackade öreter tog jag provencalska örter fr frysdisken. MUMMMA!
Anna
2006-03-22