Skinkgryta med ingefära, svartpeppar och ris

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Skinkgryta med ingefära, svartpeppar och ris

En mustig och matig gryta med smaker av skinka, ingefära och svartpeppar. Servera den varma skinkgrytan tillsammans med kokt ris och fräsch grönsallad vid sidan av.

Skinkgryta med ingefära, svartpeppar och ris

Ingredienser

4 portioner
3 dl råris
1 1/2 msk rapsolja
600 g färsk skinka
1/2 gul lök
1 morot
1 äpple
2 1/2 dl Oatly iMat
1/2 dl havredryck
1 - 1 1/2 tsk färskriven ingefära eller torkad (1 1/2 tsk färsk motsvarar 1/2 tsk torkad ingefära)
1 tsk socker, gärna råsocker
1 tsk salt
1 - 1 1/2 krm grovmalen svartpeppar
1 msk majsstärkelse
1 paket djupfrysta sockerärtor (à 200 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Fisk på pasta med broccoli, majs och paprika
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Snabbglass
Betyg 4.3 av 5.
15 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pizza utan ost
Betyg 3.2 av 5.
11 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Kycklinggratäng med paprika, lök och citronpeppar
Betyg 3.5 av 5.
20 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pasta och kyckling med chili- och ananassås
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fiskgratäng med rotsaker, örter och potatismos
Betyg 3.6 av 5.
9 personer har röstat
Under 60 min att tillaga