Fiskfilé med tahini

Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
1
Fiskfilé med tahini

Fiskfilé med tahini är en exotisk fiskrätt med smaker utöver det vanliga. Du piffar till tahinin med citronjuice och serverar rätten med Mishouia, en fyllig grönsaksröra.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2007

Fiskfilé med tahini

Ingredienser

4 portioner
800 - 1000 g hajmals- eller havskattfilé (eller annan fast fisk)
2 msk tahini (se länk nedan)
2 msk olivolja
2 msk färskpressad citronjuice
1 tsk salt
rostade sesamfrön

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentar

Mycket bra !!!!

Agnetha

2016-03-02

Näringsvärde per portion

Energi1550 KJ / 370 kCal
Fett27 g

Testa liknande recept

Tarator – Tahinisås
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Aubergineröra
Betyg 3.5 av 5.
39 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Gul hummus
Betyg 3.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kikärtsdipp
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tahini
Betyg 3.7 av 5.
28 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hummus
Betyg 3.9 av 5.
413 personer har röstat
Under 15 min att tillaga