Fiskfärsburgare med chili

Fiskfärsburgare med chili, en smakrik måltid där vi kryddar fisken med chili, färsk koriander och lime. Servera burgarna med en krämig och krispig coleslaw för en perfekt kombination.

Ingredienser
2 portioner
Coleslaw
200 g vitkål (ca 5 dl riven, för 2 port)
1/2 tsk salt
1 tsk röd- eller vitvinsvinäger
1 morot (ca 100 g, för 2 port)
2 msk majonnäs
1 dl crème fraiche
1 tsk dijonsenap
1 krm mald svartpeppar
Fiskburgare
1/2 kruka koriander
ca 1/2 röd chili (2 tsk finhackad, för 2 port)
250 g gårdsclarias fiskfärs
1/2 lime (finrivet skal)
2 krm salt
1 krm svartpeppar
smör och olja (till stekning)
Till servering
ca 1/2 rödlök
2 salladsblad
2 hamburgerbröd (gärna brioche)
Gör så här
00:15:00
00:03:00
Recept framtaget i samarbete med Fredrik Nylen och Gårdsfisk.
Har du lagat receptet?
Kommentarer