Fiskburgare är en snabblagad rätt och ett jättegott alternativ till hamburgare. Mixa fiskfiléer av till exempel torsk till en färs, krydda, vänd i ströbröd och stek. Servera fiskburgaren i bröd med klassiska tillbehör och en krämig och god dressing.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 1996
Innehåller ägg.
Kontrollera innehållet i hamburgerbrödet.
Gör glutenfri: välj glutenfritt ströbröd och hamburgerbröd.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett, mjölkdryck och gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smör, mjölk och gräddfil mot mjölkproteinfria ersättningsalternativ.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jag freestylade (som vanligt) och malde lök, vitlök och fisken i köttkvarn, kryddade som i receptet och rörde ner övriga ingredienser. Jag vägde upp 100 grammare och använde hamburgerpressen och sedan frös jag in burgarna i några timmar. I eftermiddag stekte jag dem i cirka sju minuter på varje sida på medelvärme.
Marie
2020-12-28Bra recept. Jag brukar ha i vätskan efteråt för att anpassa så den inte blir för lös.
Suzann
2020-11-14Sämsta recept jag använt. Ever. Lös smet som aldrig ville
Mats
2020-06-03