Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 30 MIN | Medel

Fiskburgare med kaviarsmak

Denna fiskburgare med kaviarsmak bli enkelt en favoriträtt hos såväl vuxna som barn. Mixa ingredienserna till en härlig färs och forma dina egna burgare i den storlek du vill ha. Servera med dina favorit tillbehör. Lättlagat och underbart gott!

Detta är ett recept från Buffé nr 2, 2002
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Mixa fiskfilé med ägg, crème fraiche, kaviar, potatismjöl, chili och salt till en färs. Forma biffar stora som hamburgare.
  2. Värm en panna med olja. Stek burgarna i 3-4 minuter per sida.
  3. Lägg dem i hamburgerbröd med isbergssallad, en stor tjock tomatskiva och skivad rödlök. Servera.

För alla

Gör glutenfri: välj glutenfria hamburgerbröd.
Gör mjölkproteinfri: byt crème fraiche mot Imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör laktosfri: byt till laktosfri crème fraiche.
Gör äggfri: uteslut ägget och öka potatismjölet med 1 msk.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 400 g fiskfilé t ex torsk eller kolja
  • 1 ägg
  • 1 dl crème fraiche
  • 1/2 dl kaviar
  • 1 msk potatismjöl
  • 1/2 tsk chili
  • 1/2 tsk salt
  • 1 msk olja
  • hamburgerbröd
  • isbergssallad
  • tjocka tomatskivor
  • skivad rödlök
Lägg till i inköpslistan

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer