Fiskburgare med kaviarsmak
Denna fiskburgare med kaviarsmak bli enkelt en favoriträtt hos såväl vuxna som barn. Mixa ingredienserna till en härlig färs och forma dina egna burgare i den storlek du vill ha. Servera med dina favorit tillbehör. Lättlagat och underbart gott!
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2002
Ingredienser
4 portioner
400 g fiskfilé t ex torsk eller kolja
1 ägg
1 dl crème fraiche
1/2 dl kaviar
1 msk potatismjöl
1/2 tsk chili
1/2 tsk salt
1 msk olja
hamburgerbröd
isbergssallad
tjocka tomatskivor
skivad rödlök
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Alldeles för lös smet! Hade också i vetemjöl och även ströbröd.
Heléne
2011-11-052dl vetemjöl?!?!?!?
Linda
2004-01-21Jättegott recept!! Jag använde mig av lax och sej istället. Jag tog också i ca 2 dl vetemjöl då jag tyckte att smeten var alldeles för lös.
Fredrik
2003-03-06