Bjud på en supergod, krämig och lättlagad fisk- och saffranssoppa. Med fisk, potatis, morötter och små körsbärstomater blir det en matig och kraftfull soppa. Saffranet ger en ljuvlig smak och färg. En soppa som faller alla i familjen i smaken!
Ett recept från:
Buffé
nr 10,
2005
Soppan är fri från gluten och ägg men innehåller laktos och mjölk.
Gör mjölkproteinfri: kontrollera innehållet i fiskfonden. Byt crème fraiche mot Imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja) och smaksätt den med lite tomatpuré och saffran.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche och smaksätt med lite tomatpuré och saffran.
Kommentarer
Nils
2020-12-05ahh, smaksatt crème fraiche... ok...
Nils
2020-12-05Härlig saffrans-soppa, och utan saffran dessutom :-) fattas både i ingredienser och "går så här", men annars bra....
Gunilla
2020-08-12Lätt och smaskig med rum för ändringar efter egen smak. Gör den gärna igen.