Fiskbiffar med senapsyoghurt

Superba fiskbiffar av kolja kryddade med hackad gräslök. Till fiskbiffarna har du en läcker senapsyoghurt med kapris och fransk senap. Servera fiskbiffarna med kokt potatis, haricots verts, hackad rödlök och bröd.

Ingredienser
4 portioner
400 g koljafilé
1 msk potatismjöl
2 äggvitor
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
1/2 dl hackad gräslök
2 msk olja
Senapsyoghurt
2 dl matyoghurt
2 msk kapris
1 tsk fransk senap
salt och peppar
Till servering
bröd
kokt potatis
haricots verts (bönor)
hackad rödlök
Gör så här
00:04:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1645 KJ / 393 kCal
Fett13.3 g
Kommentarer
8 stTyvärr för salt i vår smak. Räcker med en halv tesked i smeten. För övrigt ett jättebra recept
Lennart
Vi körde på lax men det var supergott det också! Vår tvååriga dotter åt två portioner vilket är väldigt ovanligt.
Camilla
Supergott!
Ica
Detta var gott. Det är roligt att Sverige kommer med olika fiskrecept, jag kommer från Norge och där är det oendeliga möjligheter med fisk. MVH Ellen
Roland
Jättegoda fiskbiffar! Kul att kunna göra något annat med fisken. Både vuxna och barn åt sig mätta och belåtna!
Helena
Vilken förädling av ett torskblock! Jag använde torsk istället för kolja. Jag vet inte om det gjorde så mycket för smaken men jag blandade i lite grovkornig senap i fiskfärsen och det doftade fantastiskt när jag stekte biffarna.
Sofia
Mycket snabbt och lätt att göra. Vi tyckte det var jättegott, och bra med lite annorlunda fiskrecept så man får lite variation.
Helen
Jättegott mina barn gillar fiskbiffen men vill hellre ha smällt smör till.
Laila