En smarrig och snabbt fixad pastarätt är utmärkt på hektiska vardagar. Med både lax, torsk och kräftstjärtar får du mycket godsaker från havet. Den göttiga smaken från kräftlagen tas tillvara i såsen, smart och gott! Med den krämiga såsen till, persilja och citronklyftor till blir det tipptopp!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 8 2014
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot havre-, ris- eller sojaalternativ.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
En god vardagsrätt som säkert blir gjord flera gånger. Inget toppentjej, men helt okej.
Katrine
2021-10-24Så gott! Hade en skvätt hummerfond i också 👍🏼
Eva-lena
2021-08-08Gjorde som Nina och Emma och lade till 3 klyftor vitlök .Blev supergott . Jättelätt att tillaga
Tord
2021-08-07