En smarrig och snabbt fixad pastarätt är utmärkt på hektiska vardagar. Med både lax, torsk och kräftstjärtar får du mycket godsaker från havet. Den göttiga smaken från kräftlagen tas tillvara i såsen, smart och gott! Med den krämiga såsen till, persilja och citronklyftor till blir det tipptopp!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
8 2014
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot havre-, ris- eller sojaalternativ.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.
Kommentarer
Nina
10/10/2020Hade i en vitlök med! Så supergott!!
Emma
7/24/2020Gott! Tillsätt vitlök och lite cayennepeppar för förhöjd smak.
Anna-karin
4/25/2020Jag pressade vitlök över maten precis innan servering. Blev väldigt gott!