Fisk- och rispilaff

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Fisk- och rispilaff

Denna risrätt, som du serverar med fisk och wokgrönsaker, är både nyttig och välsmakande. Rispilaffen ger du smak av vitlök och fiskbuljong innan fisken och wokgrönsakerna tillsätts och får koka med en stund.

Fisk- och rispilaff

Ingredienser

4 portioner
1 gul lök
2 - 3 vitlöksklyftor
1 msk olja
3 dl basmatiris
1 fiskbuljongtärning
5 dl vatten
600 g fisk t ex torsk eller sej
1 påse djupfrysta wokgrönsaker (à 500 g)
1 tsk salt
1 krm peppar

Till servering

sambal oelek
gräddfil
bröd
sallad

Gör så här

00:06:00
00:06:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2373 KJ / 567 kCal
Fett6.3 g

Testa liknande recept

Kinawok med woksås och cashewnötter
Betyg 3.3 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Laxwok teriyaki
Betyg 3.8 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grön paella
Betyg 3.2 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Japansk wasabibiff med soja
Betyg 4.3 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Torskpanna med curry och kålrabbi
Betyg 3.4 av 5.95 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Citronkycklingklubbor
Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad