Fisk- och räkpasta

Ett bra sätt att servera fisk till den kräsna är att göra det i en pastarätt! Själva såsen består av tomat, chilisås och härlig basilika, och för att göra rätten ännu mer spännande slänger du ner några små räkor mot slutet av koktiden. Serveras med fördel ihop med spaghetti!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 34 2022

Gör så här
00:03:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1856 KJ / 445 kCal
Fett6 g
Salt2 g
Kolhydrater58 g
Protein36 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Kommentarer
7 stTycker den var helt ok. Men med extra salt peppar och chili.
Sofia
Usch! Inte alls gott faktiskt. Nog det äckligaste jag lagat från ICAs recept. Första kommentaren här faktiskt, men kände att jag va tvungen.
Christoffer
Jättegott! Hela familjen med mindre barn gillade rätten. Blir extra gott med tex surdegsbaguette till.
Finn
God smak, men svårt att äta med spagetti. Nästa gång testar vi att äta den som soppa eller som en gryta med bröd till.
Jennie
Ej ätbart
Fredrik
Hela familjen inklusive tonåringarna gillade detta. Dock var såsen lite tunn så nästa gång tänker vi modifiera lite och ta en liten pastasort och köra på en fisk- och räksoppa- ev med en klick vitlöksfraiche el aioli till
Maria
Detta var något av det äckligaste jag ätit. Inte ens mina barn som äter allt gillade den - bortkastat!!
Benedikte