Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Fisk med papayarelish

Väldigt lättlagat och gott recept som passar både stora och små. Fisk med papayarelish är fiskpinnar som serveras med en härlig grönsaksröra av tomater, chili och papaya. Servera papayarelishen och fisken med pasta.

Detta är ett recept från Buffé nr 1, 2001
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Börja med relishen. Skala, kärna ur och tärna papayorna.
  2. Tärna tomater. Kärna ur och strimla grön chilifrukt.
  3. Blanda samman i en skål. Häll på dressing av olja och rödvinsvinäger, salt, peppar och hackad gräslök.
  4. Ställ i kyl medan du steker fiskpinnana i lite olja. Servera med relishen och gärna pasta till.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 pkt fiskpinnar
  • 2 papayor
  • 3 tomater
  • 1 grön chili
  • 2 msk olja
  • 1 msk rödvinsvinäger
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 1 msk hackad gräslök
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?