Pilgrimsmussla med avokadotartar
Pilgrimsmussla med avokadotartar är en snabblagad och underbart lyxig entrérätt som du bygger på höjden. Lägg upp dina nystekta musslor på varmt bröd innan du lägger på en mumsig klick avokadoröra och ett litet blad koriander. Så vackert!
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2005
Ingredienser
6 st
1 avokado
1/2 papaya
ev 1 tsk färskpressad limejuice
ca 1 tsk sweet chili sauce
1 liten pressad vitlöksklyfta
6 små pilgrimsmusslor eller stora (6 små motsvarar 3 stora, halverade)
smör
rostat bröd
1 blad koriander per pilgrimsmussla
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Den här förrätten är jättegod,stor succe på nyårsfesten men jag tog mango istället för papaya,böt ut det rostade brödet med en smördegs tartlett som jag fyllde med avocado salsan och toppade med pilggrimsmusslan
Lottie
2013-01-12