Fisk med kall räk- och romsås

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Fisk med kall räk- och romsås

Denna mumsiga fiskrätt av kokt kolja eller sej passar utmärkt en varm sommardag. Lägg upp din varma fisk med den kalla, krämiga räk- och romsåsen på skivade potatis. Snabblagat och underbart gott!

Fisk med kall räk- och romsås

Ingredienser

4 portioner
800 g potatis
ca 400 g fryst kolja eller sej
1 dl matlagningsyoghurt
1/2 dl majonnäs
2 msk vatten
1 msk fransk senap
1/2 burk röd stenbitsrom (à 50 g)
1 dl grovhackade räkor
2 msk finhackad gräslök
några droppar citronjuice
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

Passar perfekt en varm sommardag, ett riktigt sommarrecept. Vi gjorde dubbel sats av såsen och det är att rekommenderas.

Sara

2003-07-29

Näringsvärde per portion

Energi2234 KJ / 533 kCal
Fett20.6 g

Testa liknande recept

Kolja med dillig romsås
Betyg 3.2 av 5.35 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Hovmästarräkor
Betyg 3.1 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Timbal på pilgrimsmusslor
Betyg 3.1 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Senapsräkor med pepparrot
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Räkmacka på grillat surdegsbröd med sparris och pepparrot
Betyg 3.6 av 5.24 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Krämig rödbetssoppa med varma smörgåsar
Betyg 2 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad