Fisk med kall räk- och romsås
Denna mumsiga fiskrätt av kokt kolja eller sej passar utmärkt en varm sommardag. Lägg upp din varma fisk med den kalla, krämiga räk- och romsåsen på skivade potatis. Snabblagat och underbart gott!
Ingredienser
4 portioner
800 g potatis
ca 400 g fryst kolja eller sej
1 dl matlagningsyoghurt
1/2 dl majonnäs
2 msk vatten
1 msk fransk senap
1/2 burk röd stenbitsrom (à 50 g)
1 dl grovhackade räkor
2 msk finhackad gräslök
några droppar citronjuice
salt
nymalen svartpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2234 KJ / 533 kCal
Fett20.6 g
Kommentar
Passar perfekt en varm sommardag, ett riktigt sommarrecept. Vi gjorde dubbel sats av såsen och det är att rekommenderas.
Sara
2003-07-29