Fisk med kall räk- och romsås

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Fisk med kall räk- och romsås

Denna mumsiga fiskrätt av kokt kolja eller sej passar utmärkt en varm sommardag. Lägg upp din varma fisk med den kalla, krämiga räk- och romsåsen på skivade potatis. Snabblagat och underbart gott!

Fisk med kall räk- och romsås

Ingredienser

4 portioner
800 g potatis
ca 400 g fryst kolja eller sej
1 dl matlagningsyoghurt
1/2 dl majonnäs
2 msk vatten
1 msk fransk senap
1/2 burk röd stenbitsrom (à 50 g)
1 dl grovhackade räkor
2 msk finhackad gräslök
några droppar citronjuice
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat

Kommentar

Passar perfekt en varm sommardag, ett riktigt sommarrecept. Vi gjorde dubbel sats av såsen och det är att rekommenderas.

Sara

2003-07-29

Näringsvärde per portion

Energi2234 KJ / 533 kCal
Fett20.6 g

Testa liknande recept

Kolja med dillig romsås
Betyg 3.2 av 5.35 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Hovmästarräkor
Betyg 3.1 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Timbal på pilgrimsmusslor
Betyg 3.1 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Senapsräkor med pepparrot
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Krämig rödbetssoppa med varma smörgåsar
Betyg 2 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Räkmacka på grillat surdegsbröd med sparris och pepparrot
Betyg 3.6 av 5.24 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad